top of page
CalGo_1200x490_485982fbad3523054c969f95c

Calcium-beendermeel

CalGo® is een natuurlijk marien collageen-beendermeel. CalGo® is ontwikkeld voor de ondersteuning van de kraakbeenfunctie en de gezondheid van gewrichten en kan worden gebruikt in tabletten, poeders en andere toedieningsvormen.

Productnaam:

CalGo®*

Symbol-CalGo_9adf0400fcb5bf9bbbcf3febbcd
Doctor_xray_9adf0400fcb5bf9bbbcf3febbcda

Vetgehalte:

Meer dan 17%

Lipopeptiden:

Meer dan 8%

FFA:

Meer dan 24%

Natuurlijk beendermeel

CalGo® is een natuurlijk beendermeel en uit onderzoeken is gebleken dat de stof het unieke vermogen heeft om bij te dragen aan een toename van de botdichtheid en de afzetting van nieuw bot.

Eigenschappen

CalGo® wordt geproduceerd op basis van zalmgraten zonder kunstmatige toevoegingen of chemicaliën. 

CalGo® kan helpen bij een toename in de botvorming en het voorkomen van botontkalking. Het beendermeel is een 100% calcium in de vorm van microkristallijn hydroxyapatiet dat, meer dan andere calciumbronnen, kan bijdragen aan een toename van de proliferatie van osteoclasten en osteoblasten en daarmee tot een mogelijke toename in de botvorming en bescherming tegen botontkalking (het dunner worden van de botten).

Ons proces zorgt ervoor dat de grondstoffen op lage temperaturen volledig kunnen worden gescheiden. Het voorkomt daarmee ruwe verwerkingsomstandigheden en weet zo de natuurlijke kwaliteit van het collageen en het calcium in CalGo® te behouden.

Salmon_600_9adf0400fcb5bf9bbbcf3febbcdaf

Voordelen

Uit onderzoeken is het unieke vermogen naar voren gekomen om bij te dragen aan een toename van de botdichtheid - met meer dan 6% - en de botsterkte - vanaf meer dan 30% - in vergelijking met calciumcarbonaat.

CalGo_1200_1_9adf0400fcb5bf9bbbcf3febbcd

Toepassingen

CalGo® kan worden gebruikt in de volgende toepassingen:

  • Sportpoeders

  • Repen

  • Gels

  • Voedingssupplementen

  • Gummy's

  • RTD-dranken

* Gedeponeerde handelsmerken in eigendom van Hofseth Biocare ASA, vertegenwoordigd als agent door FishValue

bottom of page