CollaGo_1200x490_ff14f068e3342178a9d46c1

Collageenpeptiden

CollaGo® is een collageenpeptidepoeder dat is geoptimaliseerd voor het mooier maken van haar, huid en nagels. Tot de andere voordelen behoort onder andere het optimaliseren van de gezondheid en energie voor spieren en bloedvaten en CollaGo® kan worden gebruikt in diverse toedieningsvormen, waaronder poeders, repen, tabletten en dranken.

Productnaam:

CollaGo®*

Collageengehalte:

Meer dan 25%

Vetgehalte:

Minder dan 0,5%

Collageen van natuurlijke oorsprong

CollaGo® maakt gebruik van uitsluitend verse en kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en is daarmee een natuurlijke bron voor biologisch beschikbaar collageen. Het collageenpoeder is zeer goed oplosbaar en licht verteerbaar door het lage molecuulgewicht. CollaGo® is daarnaast een hypo-allergeen poeder.

Eigenschappen

CollaGo® is een zeer goed oplosbaar collageenpeptidepoeder. Ons proces zorgt ervoor dat de grondstoffen op lage temperaturen volledig kunnen worden gescheiden om zo verwerkingsomstandigheden te vermijden waardoor de kwaliteit van het collageen zou kunnen worden aangetast.

CollaGo® bevat geen additieven en is een natuurlijke bron van collageen type I en III.

Voordelen

CollaGo® zorgt voor hogere energieniveaus en heeft bovendien ontstekingsremmende voordelen. Uit onderzoeken zijn positieve effecten gebleken (van tot wel 33%) voor de conditie van haar, huid en nagels na 128 dagen inname van CollaGo®.

Toepassingen

CalGo® kan worden gebruikt in de volgende toepassingen: 

  • Sportpoeders

  • Repen

  • Gels

  • Voedingssupplementen

  • Gummy's

  • RTD-dranken

* Gedeponeerde handelsmerken in eigendom van Hofseth Biocare ASA, vertegenwoordigd als agent door FishValue

® Fish Value 2019