top of page
OmeGo_1200x490_2_485982fbad3523054c969f9

Verse ongeraffineerde zalmolie

OmeGo® bevat een volledig scala aan omega-vetzuren, waaronder EPA, DHA en DPA, in totaal goed voor 21 verschillende vetzuren. Met zijn voordelen voor het behoud van een gezond cholesterolgehalte en een goede werking van hart en bloedvaten kan OmeGo® worden gebruikt in zachte gelcapsules en in andere toedieningsvormen.

Productnaam:

OmeGo®

Symbol-OmeGo_9adf0400fcb5bf9bbbcf3febbcd
OmeGo_circle01_9adf0400fcb5bf9bbbcf3febb
Salmon_600_9adf0400fcb5bf9bbbcf3febbcdaf
OmeGo_products_9adf0400fcb5bf9bbbcf3febb

Vetgehalte:

Meer dan 99,1%

Lipopeptiden:

Minder dan 0,9%

FFA:

Minder dan 1%

Ongeraffineerde zalmolie

Ons milde proces zorgt ervoor dat het vet vrijkomt met alle waardevolle bestanddelen nog intact. Daarbij blijven niet alleen 21 vetzuren behouden, maar ook antioxidanten, lipopeptiden en andere micro-metabolieten. Deze bestanddelen dragen bij aan de unieke eigenschappen van onze olie en de voordelen die zij daarmee kunnen bieden voor mogelijke behandelingen van astma en corona.

Eigenschappen

OmeGo® biedt alle voordelen van verse vis, met inbegrip van ontstekingsremmende en antioxidante effecten. Het is een zeer stabiel natuurproduct met een houdbaarheidsduur van vier jaar.

Door de versheid en zeer lage oxidatieniveaus zorgt de natuurlijke vorm ervoor dat de olie makkelijker wordt opgenomen dan commerciële visoliën en bevat die een minimaal gehalte vrije vetzuren (0,1-0,2%). Ons proces zorgt ervoor dat, om oxidatie te voorkomen, de grondstoffen op lage temperaturen volledig kunnen worden gescheiden en al het vet wordt gescheiden van de eiwitten in olie-ingrediënten.

HBC heeft een gepatenteerde dataclaim voor de reductie van een zeer inflammatoire vorm van “slecht cholesterol” (ox-LDL GP1) die de vernauwing van de slagaderen (atherogenese) stimuleert.

Voordelen

OmeGo® zorgt ervoor dat alle natuurlijke fracties van verse vis behouden blijven. Bij de voordelen van natuurlijke visolie gaat het onder andere om de gezondheid van het hart, de cognitieve functies, de ogen en de gewrichten.

OmeGo® vermindert de kans op hart- en vaatziekten. Uit onderzoeken verricht door HBC kwam naar voren dat OmeGo® zorgde voor verlaagde serumconcentratieniveaus voor oxLDL-GP, een onafhankelijke biomarker voor de kans op hart- en vaatziekten, en wel door de antioxidante effecten van non-18/12 fracties binnen de natuurlijke olie, waarmee OmeGo® in staat is om - in veel sterkere mate dan andere visoliën - te zorgen voor een verlaging van oxLDL-GP (tot wel 4,7-voudige reductie met OmeGo®).

Toepassingen

OmeGo® kan worden gebruikt in de volgende toepassingen:

  • Repen

  • Gels

  • Gummy's

  • Voedingssupplementen

  • Dierenvoeding

  • RTD’s

  • Sportpoeders

bottom of page